Oslo Spektrum Arena: - Norsk Militær tattoo 2016

Concerts
Information
           Om oss  -  Oslo Spektrum Arena

Arenaen er kjent for å ta i mot en rekke store norske og internasjonale artister, samt norske TV-show som Melodi Grand Prix, MGPjr og Spellemann. Gennom en årrekke har arenaen i tillegg huset kjente familiearrangementer som Disney on Ice, Military Tattoo og Putti Plutti Pott. Oslo Spektrums beliggenhet, med alle transportknutepunkter, parkeringsplasser og hotellrom i umiddelbar nærhet, gjør også arenaen svært attraktivt for firmaevents, kongresser og messer.

Eierskap
Bygget består av arenaen og kontorlokaler. Dette og tomten bygget står på, eies av stiftelsen Norges Varemesse. Store deler av kontordelen eies i dag av Aberdeen.

Billetter kan kjøpes gjennom 815 11 211 (billettkontor), 815 33 133 (callsenter) og www.billettservice.no. For billetter til rullestolbruker med ledsager, kontakt callsenter eller billettkontor. For billetter til grupper over 10 personer, send mail til [email protected]

Losje og Oslo Spektrum Business Club
Har du spørsmål om Losje eller Oslo Spektrum Business Club (VIP billetter), ta kontakt på [email protected]

Billettkontorets ordinære åpningstider
Mandag-fredag: Kl. 9-16.30
Lørdag og søndag stengt.

                                                Ute og hjemme - i tjeneste for Norge
                                                      Norsk Militær tattoo 2016

                                     Arrangeres i Oslo Spektrum 27.-29. mai 2016

Dersom det avholdes et arrangement på en hverdag holder billettkontoret åpent frem til konsertstart. Faller arrangementet på lørdag eller søndag åpner billettkontoret vanligvis 2 timer før arrangementsstart.

Dørene inn til arenaen åpner ca. 1 time før arrangementsstart. Er det annet du lurer på håper vi du finner svar på "Vanlige spørsmål".

Det deles ut gratis ørepropper på alle konserter!

Norsk Militær Tattoo er et militærmusikkshow som arrangeres annethvert år i Oslo Spektrum av Forsvarets musikk. Med nærmere 800 medvirkende er det Norges største innendørsshow. Deltakerne er fra Forsvarets musikk sine profesjonelle musikkorps, fra utenlandske profesjonelle militærmusikk korps og Hans Majestets Kongens Garde. I tillegg deltar kor og artister fra andre kunstarter.

Showet er sentrert rundt norsk- og internasjonal militærmusikk, fra klassisk, via marsjer til rytmisk underholdningsmusikk. Deltakerne presenterer egne showinnslag koordinert inn i en marsj- og drilloppvisning. Showet rundes av med en triumferende finale med samtlige medvirkende på scenen i Oslo Spektrum.

Forestillinger:
Fredag 27. mai kl. 20.00.
Lørdag 28. mai kl. 13.00 og 18.00.
Søndag 29. mai kl. 13.00


Mer informasjon finner du på:
http://forsvaret.no/normiltattoo
www.facebook.com/normiltattoo

EasyImages
Event time and location
no information
Advertiser: ATLAS
Registered at: 06.11.2015, total added: 1906

Last modified at: 20.02.2016
zagluwka
advanced
Submit