Luxor Live: - Britse bluesgitarist/ producer - Matt Schofield

Concerts
Information
Luxor Live programmeert een groot aantal concerten en evenementen per jaar. Daarnaast spant Luxor Live zich in om in samenwerking met andere podia en culturele instellingen bijzondere projecten te realiseren. Naast deze eigen activiteiten biedt Luxor Live de mogelijkheid tot het huren van de zalen.

Er is een grote zaal met balkon (max. 700 personen, staand publiek), een kleine zaal (max. 200 personen staand publiek). Het balkon is eventueel apart te huur. Wij bieden professionele horeca en goede catering ter ondersteuning van ieder evenement. Professionele geluid- en lichtapparatuur en een groot aantal technische faciliteiten zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Luxor Live ligt naast het centraal station van Arnhem, in de nabijheid van winkel- en uitgaanscentrum en er is ruime parkeergelegenheid. Een locatie bij uitstek om uw evenement te huisvesten.

                             Britse bluesgitarist/ producer  -  Matt Schofield

De Britse bluesgitarist Matt Schofield is nog steeds een dertiger, maar heeft inmiddels al een indrukwekkend oeuvre opgebouwd.

Zijn kast staat bovendien zo vol met prijzen dat er geen plek meer is voor zijn servies. Zo werd hij al drie jaar achtereenvolgens uitverkozen tot British Blues Guitarist of the Year en worden niet alleen zijn eigen albums steevast bekroond als ‘Album of the Year’ (bij oa. Mojo Magazine), maar won hij deze award ook als producer van het album Swagger van muzikale vriend Ian Siegal.

Bij Schofield draait het allemaal om passie en vakmanschap, deze man is geboren om op een podium te staan en je omver te blazen.

https://www.luxorlive.nl
EasyImages
Event time and location
no information
Advertiser: VIZIR
Registered at: 15.11.2015, total added: 573

Last modified at: 10.03.2016
zagluwka
advanced
Submit