Jysäri: - Jämsän Himos Parkissa 2016

Concerts
Information
Ohjelma 2016

JYSÄRIIN USKOMATON ESIINTYJÄKAARTI

Jämsän Himos Parkissa heinäkuussa villitsevä ysärimusiikin kuningasfestivaali Jysäri on julkaissut lisää ohjelmistoaan. Jo aiemmin julkaistut Scooter, E-Type, Basic Element ja Captain Hollywood Project saavat seurakseen mm. Blue –hitistään tunnetun Eiffel 65:n, Wish You Were Here:llä tunnelmoivan Rednexin sekä What Is Love –klassikostaan tunnetun Haddawayn.

Mukana kinkereissä nähdään myös 20-vuotisjuhlaansa viettävä Aikakone, Tamagotchista tunnettu Daze, tanssiva hammaslääkäri Dr Alban sekä ruotsalainen viiksi-ihme Günther. Taattuja discorytmejä tarjoavat myös Movetron, Masterboy & Beatrix Delgado ja Captain Jack. Festivaalin ehdoton messias on timanttista jyystöä tarjoileva Matti Airaksinen.

Festivaali vietetään Himos Parkin luonnonkauniissa ja upeassa festivaaliympäristössä. Tapahtumaa palvelevat erityisesti yli 2000 –paikkainen terassiravintola Riemu sekä Himos Hotellin monipuolinen ruokamaailma. Tapahtuman majoitusmyynti on käynyt vilkkaana, mutta vielä huone- ja mökkimajoitusta on saatavilla Himos keskusvaraamosta.

Festivaalin kaikki lipputyypit ovat myynnissä 23.2.2016 klo 9.00 alkaen Lippupisteessä ja Tiketissä. Myynnissä on myös VIP-lippuja, jotka oikeuttavat pääsyn Terassiravintola Riemun huipulla sijaitsevaan VIP-ravintolaan, buffet-ruokailun sekä VIP-passin.

LIPUT 2016                Peruslippu      VIP-lippu  Festarilippu pe-la 2 vrk      85 €          155 €  Festarilippu perjantai      49 €           105 €   Festarilippu lauantai      49 €           105 €   Liput myynnissä nyt Tiketissä ja Lippupisteessä. Lippujen hintoihin lisätään toimituskulut. Tiketti  Festivaali- sekä teltta- ja karavanalueelle on 18 vuoden ikäraja.  Ostettu lippu vaihdetaan tapahtuman pääportilla tai Himos Centerin edessä olevassa lipunvaihtopisteessä rannekkeeseen. Rannekkeella pääset kulkemaan vapaasti festarialueelle, teltta- ja karavanalueelle ja sieltä takaisin. Huomaa kuitenkin, että kun ranneke on kädessäsi, pidä siitä huolta. Emme korvaa menetettyjä tai kadonneita rannekkeita.
EasyImages
Event time and location
no information
Advertiser: ATLAS
Registered at: 06.11.2015, total added: 1906

Last modified at: 28.02.2016
zagluwka
advanced
Submit